Jubileumconcert Andantino

Afgelopen jaar heeft het koor Andantino haar 30- jarig bestaan gevierd. De laatste activiteit van het jubileumprogramma was het jubileumconcert dat op zaterdag 8 december in ontmoetingscentrum ’t Plein gehouden werd.
Voor deze gelegenheid was het koor KoRijen (uit Rijen) uitgenodigd om de avond mee te vullen.
De avond werd om 20.30 uur afgetrapt door het jubilerende koor zelf.
De MoulinRouge medley, waar het programma mee werd geopend, kwam erg goed uit de verf, hoorde ik in de pauze van een van de koorleden.
Ik denk dat het publiek dat ook heeft gevonden van ‘Breng me naar het water’, ‘Everything’, ‘True Colours’, ‘Window of hope’ en ‘Alles is Liefde’.
Na deze zes nummers werd een stapje naar voren gedaan op het podium om plaats te maken voor het koor uit Rijen dat samen met Andantino het Ave Maria zong.
Andantino maakte na het Ave Maria plaats op het podium voor KoRijen die voor de pauze nog vier nummers zongen. Alle nummers die dit koor zong waren ook voorzien van een kleine choreografie waardoor er ook volop beweging was op het podium.

In de pauze kreeg de pianist van Andantino ook eindelijk een beetje rust. Marco Hoogerheide is namelijk ook de pianist van KoRijen en heeft dus voor de pauze al zijn vingers blauw moeten spelen. Na de pauze is hij daar gewoon mee verder gegaan. Nu mocht KoRijen beginnen met vier nummers waarna ook in het deel na de pauze een nummer door de twee koren samen gezongen werd.
Uiteraard sloot Andantino zelf de avond af met drie nummers alleen en nog vier nummers samen.

Tijdens de afterparty is er nog volop nagepraat over dit concert, maar zal ook het hele jubileumjaar en misschien zelfs wel alle 30 jaar besproken zijn onder het genot van een heerlijke borrel.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *