KBO Udenhout wordt Contact50

Al enige tijd maakte het bestuur van KBO Udenhout er melding van, dat per 1 januari 2019 de naam gaat veranderen. Die verandering is voorbereid in de Algemene Ledenvergadering van 22 maart jongstleden. Voorzitter Hein Abbing legde toen aan de leden uit, waarom veranderingen in de maatschappij een heroriëntatie op de positie en de activiteiten van de vereniging noodzakelijk maakten en dat daaraan ook een nieuwe naam verbonden diende te worden. De vergadering stemde er algemeen mee in.

Tijdens de Kerstviering op woensdag 12 december is de nieuwe naam onthuld. Maar voor het zover was, dankte de voorzitter Marcel Degen, die de kern van de nieuwe naam indiende: “Contact,” schreef hij, “want dat willen we allemaal.” Een woord van dank was er ook voor William Coolen, die het logo en de banner ontwierp.
Toen was het de beurt aan ons oudste lid Bart Mutsaers en ons jongste lid Gaby Dekkers: zij onthulden ieder een banner, waarop voor alle 250 aanwezigen de nieuwe naam zichtbaar werd: Contact50, Seniorenvereniging Udenhout.

Contact50 draagt zorg voor ontmoeting en voor individuele en collectieve belangenbehartiging van alle Udenhouters van 50 jaar en ouder in het algemeen en van de leden van de vereniging in het bijzonder.
In januari 2019 brengt Contact50 een brochure uit, waarin de gevolgen van de nieuwe positie voor de activiteiten van de verschillende werkgroepen uitgelegd wordt.

Jaap Bensing
PR KBO Udenhout
PR Contact50

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *