Het waren weer twee mooie dagen Udenhout onder Zeil

Ieder jaar komt er in het verslag over Udenhout onder Zeil weer te staan dat het een geweldig mooi evenement is en dat het vanaf het moment dat de eerste vloerdelen gelegd worden tot het moment waarop de laatste vrachtwagen weer van de ‘evenementwei’ vertrekt.
En dat was dit jaar uiteraard weer niet anders. 
Geholpen door het prettige voorjaarsweer hing er tijdens UOZ een hele gezellige sfeer en kan er weer worden terug gekeken op een mooi editie.

Ook dit jaar waren er weer twee tenten opgetrokken die op zaterdagavond allebei bijna tot de nok toe gevuld waren. Voor de zondag was er alleen voor de grote tent een programma gemaakt. Dit programma was zoals je dat van Udenhout onder Zeil mag verwachten; goede bands die in de ’tentfeesten-wereld’ allemaal hoog aangeschreven staan afgewisseld met namen die op voorhand al voor het nodige publiek zorgen.
Een artiest als Zanger Kafke, die vorig jaar nog tussen de opbouwers van het podium zijn optreden mocht afwerken, stond dit jaar als een van de hoofdacts op zondagmiddag geprogrammeerd. Een zanger, die misschien niet meteen voor zijn zangkwaliteiten voor ieder feest in Brabant geboekt wordt, maar die garant staat voor een hoop gezelligheid en dus een mooi feestje.

Maar ook bands die inmiddels tot het meubilair van UOZ behoren waren ook dit jaar weer aanwezig. Op zondagmiddag/-avond sloot WCExperience het feest af. Zaterdagavond stond BZB traditiegetrouw in de grote tent en dat is voor iedereen bijna een vanzelfsprekendheid. Toch was het dit jaar een speciaal optreden, omdat de band heeft aangegeven om met optreden te gaan stoppen. Nu hebben we afgelopen week een darter op tv horen zeggen dat hij ging stoppen en een dag later weer ging beginnen…
We wachten maar geduldig wie er volgend jaar op de line up van Udenhout onder Zeil staan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *