Twee nationale titels voor gvDOS Udenhout

Bergen op Zoom – Het junioren mix team en het dames team bij de senioren hebben afgelopen zaterdag 8 juni beiden de nationale titel gewonnen tijdens het NK Groepsspringen in Bergen op Zoom. Opvallend is dat zij beiden de overwinning behaalde, in de C klasse, op het toestel waarop zij al een jaar niet meer trainen, de airtumbling. Deze heeft namelijk plaats gemaakt voor een vernieuwde variant de airtrack, op dit toestel wist het junioren mix team zilver te behalen. De Udenhoutse vereniging is met vier teams afgereisd naar het Westen. Dit was de laatste teamwedstrijd van een succesvol seizoen. Een enkeling zal nog een gooi doen naar het ere metaal tijdens het NK individueel springen op A,- en B-niveau in Ahoy Rotterdam dat op 22 juni zal plaatsvinden. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *