Finaleweekend van ‘Un Schôôn Plaotje”

Enkele maanden zijn ruim 20 fotografen uit Udenhout en Biezenmortel al bezig om een aantal foto-opdrachten zo goed mogelijk inhoud te geven. Verschillende categorieën zijn daarbij langs gekomen. Naast heel veel plezier dat er aan deze opdrachten beleefd wordt door de deelnemers, maar zeker ook door de organisatie die in handen is van Angelique de Graaij, Dion de Bakker en Pieter Michielsen, is er door de deelnemers ook daadwerkelijk veel geleerd. En dat is terug te zien in de foto’s die de deelnemers voor iedere opdracht hebben ingeleverd. Alle foto’s zijn sowieso al terug te zien op www.udenhout-centraal.nl, maar we gaan de beste foto’s van de deelnemers ook nog voor iedereen zichtbaar maken. Dit gaat gebeuren op zondag 30 juni in de Theetuin aan de Slimstraat. Op zaterdag 29 juni is er in deze theetuin al ‘de finale’ voor de deelnemers en familie. Maar op zondag 30 juni zijn jullie allemaal van harte uitgenodigd om naar ‘De Schôône Plaotjes’ te komen kijken! Misschien raakt u ook wel enthousiast en kunt u deelnemen aan een volgende editie van Un Schôôn Plaotje!

Ook zo benieuwd naar de foto’s en bijbehorende verhalen van de deelnemers aan ‘Un Schôôn Plaotje”?
Kom dan een kijkje nemen tijdens de eindexpositie in de Theetuin.

Kijk naar de Schône Plaotjes die gemaakt zijn; 
Luister naar de enthousiaste verhalen van de deelnemers;
en krijg vooral veel zin om bij de volgende editie ook deelnemer te zijn!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *