Laatste Heilige mis Sint Josephkerk

Zondag 7 juli was de laatste Heilige mis in Biezenmortel, in de Sint Josephkerk.
Deze viering werd gezongen door het Franciscuskoor, met ondersteuning van Bimoza. In deze viering viel ook het doek voor het Franciscuskoor, omdat, na lang overleg, besloten was om te stoppen. De gemiddelde leeftijd van de koorleden is dermate hoog, dat het ons beter leek, om niet verder te gaan in andere kerken.
Zaterdag 13 juli werd er daarom met de koorleden en partners een afscheidsfeestje gehouden op Beukenhof, de plaats waar de kapucijnen de geloofsgemeenschap 100 jaar geleden op zetten. Tijdens deze middag werden er op de valreep nog twee jubilarissen gehuldigd; te weten Toos Kroot en Anja van Kempen. Zij werden door de voorzitter, voor hun 25 jarig jubileum onderscheiden met de zilveren Franciscusspeld, met de daarbij behorende oorkonde en beide dames werden in de bloemen gezet. Deze middag werd er op een muzikale wijze door de laatste 100 jaren gelopen. De koorleden, waarvan sommigen al meer dan vijftig jaar lid zijn, hebben zo een mooi afscheidsmiddag gehad. Waar nog lang over na gepraat kan en zal worden in de positieve zin van het woord.

Foto’s: Fotografie Simone

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *