Op safari door het maïsdoolhof in Udenhout

Zin om te verdwalen? In Udenhout is sinds donderdag 4 juli het maïsdoolhof geopend. Ga op safari en kom oog in oog te staan met foto’s van wilde dieren. Het doolhof bestaat uit anderhalve hectare aan maïsvelden met kronkelige paden die leiden naar een grote uitkijktoren in het midden van het doolhof. Tijdens de zoektocht kunnen er verschillende spellen gespeeld worden waardoor het een leerzame en unieke tocht is. Na afloop is er voor iedereen een smakelijke traktatie in de vorm van een zakje popcorn en kan er gesprongen worden op het springkussen.

Het maïsdoolhof kost 3 euro per persoon en is iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Ook leuk voor kinderfeestjes!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *