Nieuwe single van Udenhoutse zanger Niels van Kollenburg

‘Jij Laat Me Zweven’ is de nieuwe single van onze eigen Udenhoutse zanger Niels van Kollenburg. Ooit ‘ontdekt’ door zijn rij-instructrice en vrienden startte hij langzaam maar zeker een zangcarrière. Al snel nam deze uit de hand gelopen hobby serieuzere vormen aan, wat uiteindelijk vorig jaar leidde tot de debuutsingle ‘Waar Ik Voor Leef’ welke verscheen op het Party Bob Music label, een onderdeel van Berk Music. Deze debuutsingle van de sympathieke Brabander werd zeer positief ontvangen, dus een opvolger kon niet uitblijven. Deze is nu een feit onder de titel ‘Jij Laat Me Zweven’, welke Niels wederom zelf schreef, samen met Randy Watzeels die tevens de productie verzorgde. Het resultaat is een catchy, vrolijke, dansbare en zomerse plaat geworden.

Niels heeft ervoor gekozen om in samenwerking met Showtime een prachtige bijpassende videoclip op te nemen. Als opnamelocatie heeft Niels gekozen voor de Piushaven in Tilburg. Het resultaat is een bijzonder fraaie videoclip om trots op te zijn.

De nieuwe single ‘Jij laat me zweven’ van Niels van Kollenburg is vanaf nu overal verkrijgbaar! Denk hierbij aan Spotify, Deezer, iTunes, Apple Music, HitsNL en YouTube. Daarnaast is hij te vinden in alle muziekcomputers in de kroegen en is de videoclip tevens te bewonderen op TV Oranje.
Downloaden of streamen kan nu ook via: https://berkmusic.lnk.to/JijLaatMeZweven

Naast zijn eigen repertoire zingt Niels de meest uiteenlopende meezingers en hits, van Nederpop en – -rock tot volksmuziek. Maar ook voor de Engelse klassiekers, of zelfs Spaans, draait Niels zijn microfoon niet om. Voor info & boekingen mail naar info@nielsvankollenburg.nl

Volg Niels van Kollenburg en blijf op de hoogte
facebook: fb.me/nielsvankollenburg
instagram: nielsvankollenburg
website: nielsvankollenburg.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *