Niels van Kollenburg komt met feestelijke single “Geweldig”

‘Geweldig’ is de nieuwe single van onze eigen Unentse zanger Niels van Kollenburg.

De door Niels zelf geschreven singles “Waar ik voor leef” (2018) en “Jij laat me zweven” (2019) waren de eerste officiële kennismakingen met deze enthousiaste en gedreven zanger. Ze werden direct positief ontvangen door media en publiek. Zo wordt laatstgenoemde nog steeds regelmatig gedraaid op RadioNL.
De muziek waar Niels voor staat is net zo veelzijdig als de artiest zelf, maar zijn telkens dansbare meezingers met een vrolijk tintje.

Met zijn nieuwe single gaat hij dit keer voor een gouden oude van Ronnie Tober uit 1965. Deze heeft hij door Randy Watzeels van RWM studio naar een hedendaagse catchy sound om laten toveren.
Het resultaat mag er zeker zijn, een feestelijke kroegenplaat die je al snel mee wilt zingen.

‘De single wordt goed ontvangen tijdens de optredens waar ik hem al gezongen heb. Er breekt nu een spannende tijd aan of de radio en TV ook deze single weer zullen omarmen’, aldus een enthousiaste Niels

De nieuwe feestplaat van Niels van Kollenburg wordt uitgebracht onder het Party Bob Music label, onderdeel van Berk Music. In samenwerking met Showtime Den Bosch heeft Niels een fraaie bijpassende videoclip opgenomen met een leuke originele verhaallijn.

De nieuwe single “Geweldig” is nu overal verkrijgbaar en is te downloaden en streamen via alle muziekdiensten.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *