Plannen voor het planten van een toekomstboom

De gemeente werkt aan een schone, groene, goed onderhouden stad waar we prettig met elkaar kunnen wonen, leven en samen zijn. Op verschillende plekken in de stad werkt de gemeente samen met bewoners aan plannen om de openbare ruimte te verbeteren. Zo zijn er plannen om een toekomstig monumentale boom op het plein aan de theaterplaats in Udenhout te planten.

Symbolische waarde
In het ontwerp is er gekozen voor het planten van een robinia pseudoacacia. Deze boom heeft in de toekomst een monumentale waarde. De boom wordt rondom voorzien van een bankje. De boom symboliseert het samenvoegen van de dorpen Biezenmortel en Udenhout per 1 januari 2021. Op de achterzijde vindt u de plek
van de boom op het plein samen met een aantal referentiebeelden. Het planten van de boom staat de geplande evenementen in de toekomst niet in de weg.

Wat vindt u?
We zijn benieuwd wat u van het plan vindt. Heeft u opmerkingen of vragen, dan horen wij die graag uiterlijk 6 november a.s. U kunt de projectleider bereiken op onderstaand mailadres. De planning is om de boom begin december te kunnen planten.

Meer informatie
Opmerkingen en reacties zijn welkom bij projectleider Dennis Boset van de gemeente Tilburg. Hij is tijdens werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 06 5060 44 30 en per e-mail dennis.boset@tilburg.nl.

1 antwoord
  1. floris zegt:

    Ik vind het een goed initiatief van de gemeente. Een groene milieu helpt mee aan een frisse uitstraling en zorgt ervoor dat onze voetafdruk wat minder worden. Prima dat jullie deze ontwikkelingen met lezers delen.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *