Heem-OnTour

Op woensdag namiddag 21 juli stapten onder een stralend zomerzonnetje de medewerkers van ’t Heem locatie de Eikelaar welgemoed op de fiets voor een tocht (met quizvragen) langs de diverse locaties van ’t Heem, waar zij onthaald zouden worden op een hapje en een drankje. Op de andere locaties van ’t Heem in Haaren (Haarensteyn), Helvoirt (Leyenhof) en Berkel-Enschot (Torentjeshoef) gebeurde op datzelfde tijdstip precies het zelfde. Een gezellige fietstocht voor ruim 90 Heem-medewerkers met als thema “Ontmoeten, Gezelligheid en Vitaliteit, een feest voor elkaar en met elkaar. En dit alles binnen de coronaregels van het RIVM. 

Jellie Paulusma, communicatiemedewerker en bestuurssecretaresse van ’t Heem vertelt me dat de medewerkers wel een feestje verdiend hebben! In de afgelopen coronatijd (met lockdown vorig jaar) hebben de medewerkers alle zeilen moeten bijzetten. Tijd en gelegenheid voor een feestje was er niet. Nu is die gelegenheid er wel, voor de intramurale medewerkers en de wijkteams, van verzorgenden tot mensen van de facilitaire dienst, van restaurantmedewerkers tot receptionisten. Degenen die op locatie moeten blijven om zorg aan de bewoners te geven, kunnen tussendoor ook even mee eten en collega’s ontmoeten op locatie. MT leden, kwaliteitscoaches, welzijnsmedewerkers, mensen van het organisatiecomité en overige “hulptroepen” bemensen de posten onderweg en helpen op de diverse locaties mee bij het uitserveren van de drankjes en hapjes, die voorbereid zijn door de restaurantmedewerkers. Jellie is blij met de vele aanmeldingen. En gezien het  enthousiasme bij vertrek van de deelnemers aan de tocht is het vast een heel geslaagd personeelsfeest geworden. Een verdiend dank je wel voor alle medewerkers van ’t Heem.


Tekst: Nelleke Sträter, correspondent
Foto’s : Henny Schilders, fotograaf

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *