Kalender Dorpsleven Udenhout en Biezenmortel 2022

De kalender wordt voor de 45e keer gepresenteerd door Stichting Scouting Udenhout.

Op de voorpagina staat ook dit jaar weer een bekende “Udenhouter”. Iemand die een sterke band met Udenhout en Biezenmortel heeft. De plaats waar de foto is genomen past ook goed bij deze persoon. Wij willen de naam niet onthullen want dan is het verrassingseffect er al af als de kalender wordt aangeboden.
Verder is er ook dit jaar in de kalender aandacht geschonken aan de oudere maar zeker ook aan de recentere geschiedenis van Udenhout en Biezenmortel. Zo is de kalender aantrekkelijk voor een brede doelgroep.

Bij de 45e kalender
Ondanks de coronaperikelen is de kalendercommissie er toch weer in geslaagd een gevarieerde kalender samen te stellen. De commissie start in oktober met het verzamelen van ideeën en foto’s voor de kalender. Dan volgt het zoeken naar namen en het samenstellen van de teksten.
De jeugdleden van scouting St. Lambertus zullen de nieuwe kalender weer huis aan huis aanbieden vanaf dinsdag 14 september tot en met zaterdag18 september. Natuurlijk houden we rekening met de covid19 maatregelen.
Vanaf maandag 20 september is de kalender te koop voor € 4,50 op de bekende verkooppunten. Voor Udenhout zijn dat: Fotogalerie Angelique, Hoppenbrouwers Electro World, zorgcentrum Eikelaar, TOP1TOYS – Nogmaals, IJshoeve Uijlenborch en Heemcentrum ’t Schoor. In Oisterwijk is de kalender verkrijgbaar op Pastoor van Rijckelstraat 3.

Door de Coronamaatregelen kunnen wij minder “huis aan huis” verkopen. Wilt u er zeker van zijn dat u de kalender ontvangt? Stuur dan een mailtje naar kalender@scoutingudenhout.nl. De kalender wordt dan met een nota bij u aan huis bezorgd.

Een greep uit de onderwerpen van dit jaar:
Een foto van het bestuur van Stichting Scouting Udenhout en een groepsfoto uit 1990 van de stafleden van Scouting Sint Lambertus. De scoutinggroep bestaat in 2022 75 jaar.

IJsplezier op de Leemputten.
Ook een foto van de gasten die op de bruiloft waren van Jo Klomp en Tini Heessels in 1949.
In 2012 brachten premier Mark Rutte en de fractieleiders Job Cohen en Emile Roemer een bezoek aan de tuinplantenkwekerij van de gebroeders Van Oirschot In Biezenmortel.
Damesvoetbalclub The Twinkle Stars.
Een foto uit 1974 van de St.-Nicolaasactie van de Winkeliersvereniging.

Schutblad:
Aandacht voor het carnavalsblad van Udenhout, de Keutel

Aanbieding.
Op donderdag 9 september 2021 zal het eerste exemplaar van de 45e kalender worden aangeboden. Zoals gebruikelijk heeft Scouting St.-Lambertus Udenhout hiervoor weer een bijeenkomst in voorbereiding, waaraan de verschillende speltakken hun medewerking zullen geven. In verband met Covid19 is de bijeenkomst enkel voor genodigden. Wie de nieuwe kalender in ontvangst mag nemen is nog een verrassing!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *