Bedrijven Kreitenmolen Vitaal zetten hun deuren open

Op zaterdag 25 september 2021 zetten ruim 25 bedrijven van Kreitenmolen Vitaal in Udenhout hun deuren wagenwijd open voor bezoekers. Tussen 10.00 en 17.00 uur kan jong en oud een kijkje in de keuken nemen van een grote diversiteit aan bedrijven.

Van hightech machines tot bonbons
Altijd al willen weten hoe een computer op afstand ‘overgenomen’ wordt? Wil je een echte opnamestudio van binnen zien? Benieuwd naar het productieproces van bonbons? Of ben je geïnteresseerd in het ontwikkelen en produceren van hightech machines? Je kunt het allemaal zien en ervaren tijdens de Open Bedrijvendag van Kreitenmolen. “Veel verschillende bedrijven nemen deel aan deze dag en dat maakt het zo interessant. En iedereen heeft een eigen programma samengesteld voor jong en oud”, vertelt Eugenie.

Verschillende routes
Nieuw aan deze editie zijn de verschillende routes. De deelnemende bedrijven zijn ingedeeld in vijf routes: Hightechroute, Spektakelroute, Bouwers en Sjouwersroute, Geheim van de Smid route en de Mix & Match route. Heb je interesse voor een bepaald type bedrijf? Dan kun je ze eenvoudig bezoeken door de gekozen route te volgen. Bezoekers zijn uiteraard vrij om een eigen route te lopen.

ParelExpress
Vanwege de veiligheid is het bedrijventerrein tijdens de Open Bedrijvendag afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dat houdt in dat bezoekers te voet of met de fiets het bedrijventerrein op kunnen om de bedrijven te bezoeken. “Om je snel en comfortabel over ons grote bedrijventerrein te verplaatsen, zetten we de ParelExpress in”, vertelt Eugenie enthousiast. De ParelExpress is een treintje dat volgens een vaste route over het bedrijventerrein rijdt. Bezoekers kunnen op vaste punten en onbeperkt op- en afstappen.

Meer informatie
Wil je weten welke bedrijven deelnemen aan de Open Bedrijvendag en wat zij de bezoekers te bieden hebben? Kijk dan op de website: opendag.kreitenmolenvitaal.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *