Geslaagde omgevingsdialoog ‘Wonen in Vincentius’

Op woensdag 16 februari heeft er een omgevingsdialoog plaatsgevonden voor ‘Wonen in Vincentius’. Er werd informatie verschaft over diverse onderzoeken rondom de ontwikkeling. Het was een geslaagde bijeenkomst met vele genodigden uit de omgeving.

Voor de ontwikkeling van Vincentius is een herziening van het bestemmingsplan nodig. In dit kader werd er een omgevingsdialoog georganiseerd, waarbij omwonenden de mogelijkheid kregen te reageren op het plan. De ingekomen reacties worden waar mogelijk verwerkt in het plan en bij het de opstelling van de bestemmingsplanherziening.

De genodigden hebben t/m zondag 6 maart de mogelijkheid een reactie achter te laten op de website, zoals vermeld op de uitnodiging. Alle reacties zijn welkom! Graag horen wij van u.

Vanaf maandag 7 maart zal de informatie voor iedereen digitaal toegankelijk zijn via de website www.woneninvincentius.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *