Komt u ook naar de presentatie van Unentse Sprokkels 19?

In het jaarboekje Unentse Sprokkels staan korte verhalen afgewisseld met veel foto’s over interessante historische onderwerpen betreffende Udenhout en Biezenmortel. En we kunnen nu al verklappen dat ook dit keer weer een aantal verrassende bijdragen van enkele gastschrijvers zijn opgenomen. Er is zelfs een internationale bijdrage uit Wenen van Sylvia Festa. Zij verbleef via de Caritas organisatie vanaf 1960 drie opeenvolgende jaren in de zomervakantie bij de familie van Lier en heeft nu nog steeds contact met de familie. Ze schrijft (in het Nederlands!) over haar eerste vakantie in 1960. Unentse Sprokkels nummer 19 wordt gepresenteerd op vrijdagavond 25 maart 2022. U bent van harte welkom bij Ontmoetingscentrum ’t Plein in Udenhout.

Het programma start om 20.00 uur. Aansluitend start de verkoop. 
De boekjes zijn te koop voor € 10,00 per stuk. Abonnementhouders kunnen hun gereserveerde exemplaren ophalen na de presentatie bij ’t Plein in Udenhout op vrijdagavond 25 maart of bij ’t Schoor (ingang achterzijde), op zaterdag 26 maart tussen 10.00-12.00 uur en op donderdag tussen 11.00-15.00 uur (Heeft u geen abonnement dan kunt u vanaf 28 maart de boeken ook kopen bij The Read Shop/DA drogist, Fotogalerie Angelique of bij firma Hoppenbrouwers in Udenhout en bij bakkerij Geerts in Biezenmortel)

Om u gastvrij te ontvangen is vooraf aanmelden noodzakelijk. Bij voorkeur voor 15 maart via de mail: erfgoedcentrumudenhout@gmail.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *