Goed nieuws voor Udenhout: er komt glasvezel

Aanmelden zonder extra kosten kan nog tot 25 mei

Goed nieuws voor de inwoners van Berkel-Enschot en Udenhout. Er komt glasvezel! DELTA Netwerk ziet voldoende animo voor glasvezel en heeft besloten dat alle inwoners een glas-vezelaansluiting krijgen. Dat betekent dat ook de woningen waarvan de bewoners zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezel-abonnement een glasvezelaansluiting krijgen. Hiermee worden Berkel-Enschot en Udenhout aangesloten op het netwerk van de toekomst. Inwoners die alsnog een abonnement willen afsluiten, kunnen zich nog tot 25 mei 2022, zonder extra kosten, aanmelden via gavoor-glasvezel.nl. De voorbereiding van de bouw, de woningschouw, start in Udenhout in juni en in Berkel-Enschot in het najaar.

Lokale inzet onmisbaar
Rosalie Urselmann, projectleider bij DELTA Netwerk: “Direct na de start van de campagne is er veel werk verzet in Berkel-Enschot en Udenhout, om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ambassadeurs, verenigingen en lokale verkopers hebben zich enthousiast ingezet om inwoners te overtuigen van het belang van glasvezel. Met succes, want mede daardoor hebben we dit mooie resultaat behaald. We zijn dan ook erg verheugd te kunnen melden dat Berkel-Enschot en Udenhout zich verzekerd hebben van de komst van glasvezel en bedanken iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd!”

Glasvezelaansluiting voor alle woningen
Gezien het animo voor glasvezel in Berkel-Enschot en Udenhout wil DELTA Netwerk iedere woning, die in aanmerking komt voor een glasvezelaansluiting, aansluiten. Dus ook de woningen waarvan de inwoners zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement. Hiermee bereiden zij alle woningen voor op het netwerk van de toekomst. En de overlast blijft beperkt, want dan hoeft de straat namelijk maar één keer open. De aansluiting is geheel vrijblijvend. Bewoners kunnen pas gebruikmaken van hun glasvezelaansluiting, wanneer zij een glasvezelabonnement hebben afgesloten.
Aanmelden kan tot 25 mei 2022 Bewoners, die nog graag mee willen doen kunnen zich nog tot 25 mei 2022, zonder extra kosten, aanmelden via gavoorglasvezel.nl en een abonnement afsluiten. Tot 25 mei profiteren zij ook nog van een scherp welkomstaanbod bij de telecomaanbieders!
Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd Inwoners en ondernemers worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws, de planning en de werkzaamheden.
Meer informatie is ook te vinden op de website gavoorglasvezel.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *