Scouting Udenhout bestaat 75 jaar

Een mijlpaal waar wij heel trots op zijn!

Een vereniging die 75 jaar bestaat is meer dan genoeg reden om dat te vieren. Dat willen wij ook graag met jullie doen. Daarom nodigen wij jullie van harte uit op zaterdag 14 mei om ons jubileum te vieren.

Komende zaterdag, 14 mei, vieren we dit op de Theaterplaats in Udenhout. Vanaf 14.00 uur staan er diverse activiteiten klaar voor de jeugd en onze eigen leden. Altijd al een auto willen versieren met verf, door een doolhof van dozen kruipen, spuitbal willen spelen, meedoen aan een potje GaGa Bal of jouw eigen grenzen willen opzoeken? Dan kunnen wij daar deze middag voor zorgen. De activiteiten zijn beschikbaar van 14.00 tot 18.00 uur.

Verder om 16.00 uur is de officiële opening van ons jubileum jaar. Kom jij naar deze knallende aftrap? We zien je graag verschijnen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.