Pumptrack Udenhout – Teken de Petitie

Al bijna een jaar zijn wij druk bezig met diverse partijen om ervoor te zorgen dat er een toffe pumptrackbaan komt in ons mooie dorp. Dit is een baan waarop gereden kan worden met een BMX, loopfiets, fiets, skeelers of een step en dus geschikt voor een hele brede doelgroep.

Deze maand staat er een belangrijk en hopelijk doorslaggevend gesprek met o.a. de gemeente gepland. Ter voorbereiding hierop zijn we filmpjes en een mooie presentatie aan het maken.

MAAR wij hebben ook JOUW HULP nodig in de vorm van een HANDTEKENING! Op dit moment hebben we al 573 handtekeningen voor de petitie, maar onze kansen worden veel groter als wij dit aantal kunnen vergroten.
Daarom ons verzoek aan jou om de petitie te tekenen en het bericht te delen. Ben je net verhuisd of heb je nieuwe buren, loop even langs met je iPad. Ook opa, oma, ooms, tantes, neven en nichten kunnen tekenen. Want wie je ook meeneemt naar de baan om te spelen of juist om te kijken, een ding staat voorop en dat is “heel veel speel plezier in de buitenlucht”!

Alvast ontzettend BEDANKT!!
Link petitie: http://www.pumptracks.nl/petitie/udenhout/

4 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *