Nieuw: afhaalrestaurant ’t Kaardebolleke

Zondagmiddag 26 juni is het een gezellig samenzijn van een aantal mensen die Noëlle Jansen heeft uitgenodigd om kennis te maken met haar nieuwe afhaalrestaurant ’t Kaardebolleke aan de Gijzelsestraat 10 in Biezenmortel. De keuken met een blauw fornuis, de kippengril en frisse witte en blauwe tegels is het centrale punt.
Wie al langer bekend is met deze omgeving, kent de kaardebol als schapenhouderij met workshops en verkoop van allerlei wolproducten, maar dat is al lang niet meer. Omdat de naamsbekendheid nog groot is, heeft Noëlle Jansen-Franke ervoor gekozen om kaardebol in haar nieuwe naam te verwerken.
Noëlle is kok en heeft veel ervaring opgedaan in Spanje, Den Haag en daarna in veel andere restaurants in verschillende gemeenten als freelancer. Wie geen tijd of zin heeft om te koken kan bij haar terecht om de hoofdmaaltijd af te halen. Als basis zal altijd gegrilde kip, porchetta (Italiaans gegrild buikspek) en falafel te bestellen zijn met een aantal bijgerechten zoals gegrilde groenten, aardappeltjes uit de oven, enzovoort. Maar wie alleen een gegrilde kip wil afhalen is ook welkom. Daarnaast wordt er een dagmenu aangeboden, dat per week wisselt. Op momenten dat het eigen scharrelvee geslacht wordt, zullen op beperkte schaal speciale gerechten worden aangeboden. Haar motto is: “vers bereid, heerlijk genieten”. Noelle wil zich graag richten op wat haar klanten willen en zal daarop haar assorti ment steeds aanpassen. Omdat zij het betaalbaar wil houden zijn haar hoofdgerechten vanaf 8 euro te koop. Vanaf 29 juni is ’t Kaardebolleke elke week van woensdag tot en met zaterdag van 16.00-20.00 open. Meer informatie en bestellen is mogelijk via de website: www.kaardebolleke.nl. Als u een smartphone heeft, hoeft u alleen maar de camera op de QR-code in de foto te richten en de website verschijnt op uw scherm.
De Wegwijzer wenst Noëlle veel succes met ’t Kaardebolleke.

Tekst: Wilma de Jong, de Wegwijzer
Foto’s: Henny Schilders, de Wegwijzer

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *