Tonnepraot 2023 bij de Zaandhaozen

Het was alweer twee jaar geleden, dus hoog tijd om weer lekker te lachen, gieren en te brullen. Corona heeft niet alleen maar negatieve sporen achter gelaten want uiteindelijk zijn het de Tonnepraoters die er baat bij hebben gehad. Ze hebben zich extra lang kunnen beraden over nieuwe grappen en grollen. En dat hebben we geweten ook…! Tranen met tuiten en zere kaken van het lachen…. En wat een klets toch ook weer, hoewel het af en toe ook ietsiepietsie vrouw-onvriendelijk was, maken tonnepraoters zich kennelijk niet erg druk over de ‘me too’ aantijgingen.
Van de zes tonnepraoters was het uiteindelijk toch de allerlaatste die het hardst op de lachspieren werkte. Vanuit een dyslectisch oogpunt hoorden wij het verhaal van “Weeuwsnitje en de zweven bergen”. Bijzonder knap, en ook met een stalen gezicht bleef hij de platliggende zaal vermaken.
Vereniging de Zaandhaozen en Café ‘t Centrum; hartelijk dank voor de organisatie en tot volgend jaar!

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *