Nieuwe inrichting Sportlaan en omgeving

Stand van zaken
De gemeente heeft 23 mei 2022 tijdens een bewonersavond het definitief ontwerp van de Sportlaan en omgeving aan u gepresenteerd. Aangezien dit alweer even geleden is, informeren we u over de stand van zaken.

Voorbereidende werkzaamheden
In de tussentijd is er veel gebeurd achter de schermen. Zo is het definitief ontwerp is vertaald naar een technische tekening en zijn de eisen voor de aanbesteding van dit project vastgelegd. Een aanbesteding heeft een behoorlijke doorlooptijd: uitzetten van het contract, inschrijfperiode en vervolgens het beoordelen van de 
voorstellen van de verschillende aannemers.

Keuze aannemer
Inmiddels heeft de gemeente een aannemer geselecteerd. Vanwege een wettelijke bezwaartermijn van drie weken kan deze aannemer pas na deze periode starten met het voorbereiden van de werkzaamheden. Hierbij moet u denken aan de planning, fasering, tijdelijke verkeersmaatregelen en de omgevingscommunicatie.

Zodra hier meer over bekend is, ontvangt u naar verwachting uiterlijk half maart een nieuwe bewonersbrief. Dit betekent dat de werkzaamheden nog steeds, zoals gepland, maandag 3 april 2023 kunnen starten.
In het voorjaar voert de gemeente ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bomen in de omgeving.

Meer informatie
Hebt u nog vragen, naar aanleiding van deze brief dan kunt u contact opnemen met Marco Klessens van de gemeente. Hij is tijdens werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 06 53 71 06 51 en per e-mail marco.klessens@tilburg.nl.
Voor vragen over de onderhoudswerkzaamheden aan de bomen, kunt u contact opnemen met Lars Mutsaers van de gemeente. Hij is tijdens werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 06 31 13 03 50 en per e-mail lars.mutsaers@tilburg.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *