Verrassend Udenhout!

Zaterdagavond 13 mei verrassen twee Udenhoutse verenigingen, Nostalgia en MVC, u met bekende liedjes en mooie melodieën. Meezingkoor Nostalgia zingt herkenbaar Nederlands repertoire, zoals smartlappen, liefdesliedjes en meezingers van toen en nu. Koninklijke Harmonie MVC vult de avond aan met muziek uit verschillende tijden en windstreken.
De optelsom van deze samenwerking belooft een afwisselende avond te worden met voor ieder wat wils. Verrast u ons met uw aanwezigheid? Dan zorgen wij voor de verrassende Udenhoutse klanken!

Zaterdag 13 mei, aanvang 20.30 uur, Theater ’t Plein, Tongerloplein Udenhout
Toegangskaarten á € 6,00 (incl. koffie/thee) zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen Hoppenbrouwers Electro, Ontmoetingscentrum ’t Plein én bij de leden van de beide verenigingen.

Textielactie MVC
De zomer komt eraan! Tijd om uw kledingkast weer eens uit te ruimen. Al uw oude vodden, afgedankt textiel, overbodig schoeisel, uitgeslapen beddengoed en doorgehangen gordijnen kunt u bij ons kwijt! U kunt de textiel in gesloten zakken iedere maandag afleveren bij ’t Plein. Kunt u het niet zelf komen brengen dan kunt u ons bellen. Neem contact op met tel. 06-52506641, dan komen we het textiel bij U ophalen! Daarnaast houden we een extra inzamelingsactie. In de week van woensdag 10 mei tot en met zondag 21 mei staan er containers bij ’t Plein waar de textiel in gesloten
zakken kan worden aangeboden. Samen maken we de wereld een beetje beter. Bruikbare kleding wordt hergebruikt en van het overige materiaal worden vezels gemaakt voor bijvoorbeeld nieuwe kleding, isolatiemateriaal of dekens. En het belangrijkste is natuurlijk dat u daarmee ook nog eens de harmonie steunt! Dus niet te bang, elke kilo telt!! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *