Parkeer op de goede plek bij Rauwbraken

Nu het weer (hopelijk) weer beter wordt, kan een duik in buitenbad Rauwbraken niet uitblijven. Wilt u Rauwbraken bezoeken? Kom dan zoveel mogelijk met de fiets of lopend. Lukt dat niet, parkeer dan op het parkeerterrein aan de Koningsoordlaan (het terrein waar ook geparkeerd kan worden voor het sportpark) en niet op het terrein langs de Rauwbrakenweg.

Vanuit het verleden was u misschien gewend om te parkeren op het kleine terrein dat langs de Rauwbrakenweg ligt. Dit is ook het adres van Rauwbraken en Arbie’s Beachhouse. Dit oude parkeerterrein is nog beschikbaar, maar is geen eigendom meer van de gemeente. Vanaf juli wordt op het terrein gebouwd en dan is het niet meer mogelijk om daar te parkeren.

Straten in de buurt
Bezoekers van Rauwbraken parkeren helaas ook nog vaak in de straten rondom het bad, soms zelfs in het groen. Dat legt een behoorlijk beslag op de parkeerplaatsen van de inwoners die in de buurt van het strandbad wonen. Parkeer daarom op het terrein aan de Koningsoordlaan en niet in de omliggende straten. Op het parkeerterrein van het sportpark zijn voldoende plekken. Vanaf het parkeerterrein langs de Koningsoordlaan is het net zo ver lopen als vanuit de omliggende straten.

Borden
Er staan vanaf de Enschotsebaan borden die bezoekers naar het juiste parkeerterrein voor Rauwbraken en Arbie’s aan de Koningsoordlaan wijzen. Aan het fietspad dat voor Rauwbraken is aangelegd, geldt een parkeerverbod. Daar zal op gehandhaafd worden.
Op het kaartje hieronder staan de oude en nieuwe parkeerplaatsen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *