Andantino__logoHet Andantinokoor uit Udenhout bestaat al meer dan 30 jaar. Het koor heeft de laatste jaren hard gewerkt aan kwaliteit en performance. Onder de professionele leiding van dirigent Ralf van Dorst-van der Sanden en de pianist/arrangeur Marco Hoogerheide is een gevarieerd repertoire opgebouwd. Het repertoire dat meestal vierstemmig wordt vertolkt is heel breed:  van musical tot popmuziek, van ballads tot gospels. Er zijn in de loop van de jaren al diverse grote muziektheaterproducties gepresenteerd.

Mooie herinneringen hebben we aan een bijzondere versie van het passieverhaal  in de openluchtvoorstelling De Passion. En in oktober 2022:  na twee jaar met Coronaleed, Zoomrepetities in de lockdown en uitstel van de productie werd met succes Andantino’s Wereld Draait Door drie keer in een uitverkochte zaal van ’t Plein op de planken gebracht.

Alle producties zijn steeds geheel in eigen beheer opgezet. Uiteraard staat ook het plezier voor de leden om samen met muziek bezig te zijn hoog in het vaandel.

Andantino gaat dan ook graag steeds nieuwe uitdagingen aan!

Contactpersoon: Elly van Esch-Vermeer
Telefoon: 06-10259311
Website: www.andantino-koor.nl
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064113871519 
Instagram: Andantinokoor