Bijna het dubbele streefbedrag opgehaald

make-a-wish-radioDinsdagochtend om 10 uur zijn 7 personen van ‘Radio Holland online’ begonnen om twee dagen non-stop muziek te maken. Deze DJ’s, waarvan er één uit Udenhout komt en de rest verspreid over het hele land woont, hadden ’t Plein als uitvalsbasis gekozen deze actie. Er ging geld opgehaald worden voor het goede doel. Make a Wish, een stichting die wensen van zieke kinderen laat uitkomen, was het doel waar de uiteindelijke opbrengst naartoe zou gaan.

make-a-wish-andantinoMet vanaf het eerste moment een mooi aantal bezoekers die even langs kwamen in ’t Plein, was het zelfs op de laatste avond, woensdag 30 december, erg druk in ‘studio ’t Plein’.
Van het koor Andantino, dat normaal gesproken haar wekelijkse repetitie op woensdagavond in ’t Plein heeft, werden het optreden zo live de uitzending ingegooid. De boekingen all over the world zullen nu spoedig bij het secretariaat van Andantino binnen komen!!!

make-a-wish-winnaarsOok enkele andere zangers hebben zich belangeloos ingezet om deze avond een feestelijk tintje te geven. Hoewel belangeloos misschien niet het juiste woord is, als je vervolgens met een Udenhoutse Broeder naar huis gaat. Daar zouden zangers uit het hele land wel even voor naar Udenhout willen komen rijden toch…?
make-a-wish-chequeZoals het in Udenhout bijna traditie is, kon ook vandaag het Rad van Fortuin niet ontbreken en ook daar waren hele mooie prijzen beschikbaar gesteld. Van prijzen van plaatselijke ondernemers tot weekendjes weg werden d.m.v. het rad aan de man gebracht.

Tegen de klok van 12.00 uur werd het eindbedrag bekend gemaakt. Vooraf was een bedrag van € 3.000,- genoemd. Uiteindelijk werd er aan de afgevaardigden van stichting Make a Wish een mooie cheque t.w.v. € 5.146,70 overhandigd. make-a-wish-deurzakkersMet de Deurzakkers werd het feestje nog even voortgezet en kan iedereen terug kijken op een geslaagd evenement.

Een erg leuke afsluiting van het jaar op deze manier. Wellicht een idee om dit ieder jaar terug te laten keren. Als we namens iedereen die een van deze dagen in ’t Plein is geweest mogen spreken, is dat geen probleem!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *