Judotoernooi Middelbeers

Op zondag 15 maart 2015 hebben 18 Judoka’s van Team Coolen deelgenomen aan het Judotoernooi in Middelbeers. Er namen ook een aantal Judoka’s deel van Team Coolen in Udenhout. Zij behaalden de volgende resultaten:

Coolen MiddelbeersEerste plaatsen voor Cas Bolijn, Simon van Geffen en Mitch van den Oetelaar.

Tweede plaats voor Danée Bolijn.

Op zondag 22 maart staan er twee toernooien op de agenda. De beginnende wedstrijdjudoka’s doen mee aan een toernooi in Haaren. De ervaren wedstrijdjudoka’s gaan naar het Drielinden toernooi in Prinsenbeek.

Voor meer info en foto’s www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *