Vacature: Vrijwilliger voor Soosavonden in Dorpshuis

prisma_logoIn het dorpshuis Landpark Assisië in Biezenmortel

Op vrijdag eenmaal in de twee weken (19:00-22:00) en zaterdag (van 13:00-17:00) is er Soos in het Dorpshuis op Landpark Assisië in Biezenmortel.
Prisma is op zoek naar vrijwilligers die affiniteit hebben met mensen met een (verstandelijke) beperking en de werkzaamheden die horen bij een horecagelegenheid. Denk aan: bardienst draaien, bakken van snacks, een praatje maken, biljarten, kaarten of een spelletje doen met de bewoners en de bezoekers. Dit alles om samen het Dorpshuis en de bewoners/bezoekers het bruisend hart van het Landpark te laten zijn. Gastvrijheid en leefbaarheid staan hoog in het vaandel en wij kunnen zeggen, weer of geen weer: “Je bent altijd welkom hier”.

De frequente van inzet is altijd bespreekbaar! Wil jij samen met ons deze uitdaging aangaan? Reageer dan heel erg graag. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Petra Pijnenburg, projectlid Leefbaarheid Landpark Assisië. 06 – 55 80 15 14, ppijnenburg@prismanet.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *