Udenhout onder Zeil 2015

UoZ 2015-03Zaterdagavond 28 maart en zondagmiddag/-avond 29 maart stond op het industrieterrein weer een tentenpark klaar voor een weekend Udenhout onder Zeil. Met op zowel op zaterdag als op zondag een mooie lijst aan artiesten en ook op beide dagen een zo goed als uitverkochte tent kon het weekend al niet meer stuk. Op het laatste moment moest er nog een artiest vervangen worden wegens ziekte, maar met Gers Pardoel.

Zaterdagavond stonden de Jan van Brusselband, Henk Wijngaard en de BZB op het hoofdpodium en hebben Nakatomi en Dune de Party zaal vermaakt. In de ene tent zorgden DJ Jerome voor de muziek tussen de optredens door, waar DJ Joep en Coenio dat in de party tent voor hun rekening namen!

UoZ 2015-01Zondagmiddag was het weer, en dan met name de wind zo hevig dat er constant een oogje in ‘het zeil’ gehouden werd door de organisatie of er zich geen gevaarlijke situaties voor konden gaan doen. Toen het op een gegeven moment zo hard begon te stormen en elders in Udenhout de bomen omwaaiden, heeft de organisatie het moedige en wijze besluit genomen de partytent te ontruimen. Gelukkig kon het optreden dat daar nog gepland stond in de grote tent plaatsvinden.
Wederom is er weer een groot compliment voor de organisatie en de vele vrijwilligers op zijn plaats en kijken we alweer uit naar het volgend jaar!

Bekijk hier de foto’s van zaterdag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *