SVSSS pakt de punten tegen VCB

sss-vcb-2Tweede Paasdag stond in het teken van dé derby van midden Brabant; SVSSS-VCB. Al enkele jaren staat deze derby in het teken van veel spanning op het voetbalveld en een meer dan gezellig ‘voetbal-gevecht’ langs de lijn en op de tribune.
Nadat SVSSS aan het begin van de competitie in Biezenmortel met de winst aan de haal ging, zou het deze editie wel eens wat spannender kunnen worden. Niet alleen SVSSS draait nog steeds boven in mee, ook VCB heeft de laatste wedstrijden laten zien over een goed team te beschikken en zijn daardoor inmiddels ook in de bovenste regionen terug te vinden. Ook in de periodestand doen de heren uit Biezenmortel nog volop mee.

sss-vcb-3Echter na een wedstrijd die als het om de publieke belangstelling gaat al tot top-wedstrijd gebombardeerd mag worden, was het toch SVSSS die ook de tweede wedstrijd van dit seizoen met 2-0 wist af te sluiten.
Er moet echter wel bij gezegd worden dat een schot van VCB via de lat achter de lijn terecht kwam. Dit kon echter niet goed gezien worden door zowel de grens- als scheidsrechter waardoor deze treffer niet goed gekeurd werd.

Het is door de goede resultaten van beide teams nog maar de vraag of er volgend seizoen weer een confrontatie tussen de twee ‘broertjes’ op de agenda komt te staan. We moeten het anders maar zolang doen met de herinneringen aan deze wedstrijden waarin twee kleine dorpen laten zien hoe een voetbalwedstrijd ook afgewerkt kan worden… op het veld, maar zeker ook daarbuiten!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *