Team Coolen op toernooi in België

ICoolen_Koersel_2015n het eerste weekend van mei is Team Coolen met 26 Judoka’s uit de wedstrijdselectie in de leeftijd van 8 tot 12 jaar op trainingskamp geweest. De trainingen werden tijdens dit kamp verzorgd door vijfvoudig Nederlands Kampioen Patrick van Loon. Hij zal binnenkort bij Team Coolen aan de slag gaan als trainer van de wedstrijdgroep op dinsdag. Tijdens dit trainingskamp konden de Judoka’s alvast kennis maken met hun nieuwe trainer/coach. Team Coolen geeft elke donderdag Judotraining bij Sportcentrum Feelgood in Udenhout.
Zondag 3 mei stond voor deze groep een internationaal toernooi in België op de agenda. De Judoka’s van Team Coolen uit Udenhout behaalden hier de volgende resultaten:

Eerste plaats voor René van Mook en Cas Bolijn

Tweede plaats voor Vigo van den Oetelaar en Lars Haans.

Derde plaats voor Danée Bolijn en Sjoerd van den Aker. Simon van Geffen nam ook deel aan het trainingskamp maar was nog te jong voor deelname aan het toernooi in Koersel.

Komend weekend staat het Internationale Houvast toernooi in Mierlo op de agenda. Voor meer info en foto’s zie www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *