Team Coolen op Houvast toernooi in Mierlo

 

TeamCoolen_Houvast_2015Op zaterdag 9 mei hebben Vigo van den Oetelaar en Davit Hovsepyan van Team Coolen de derde plaats behaald op het Internationale Houvast toernooi in Mierlo. Het Houvast toernooi is één van de zwaarst bezette jeugdtoernooien van Nederland.
Tot aan de zomervakantie staan nog een aantal toernooien op de agenda waaronder het toernooi in Venray. Dit toernooi telt 1400 deelnemers van 290 clubs uit 34 verschillende landen en mag zich met recht het grootste jeugdtoernooi van Nederland noemen. Aan dit toernooi doen alleen Judoka’s mee die zich kunnen meten met de internationale top van het Jeugdjudo. Team Coolen heeft acht deelnemers in Venray op 30 mei a.s.
Voor meer info en foto’s zie www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *