Judotoernooi in Haps

Op zondag 17 mei hebben 14 Judoka’s van Team Coolen deelgenomen aan het Judotoernooi in Haps. Dit is een toernooi waar ervaren wedstrijdjudoka’s uit het hele land aan meedoen. Het was de eerste keer dat de Judoka’s van Team Coolen deelnamen aan dit toernooi. Zij zetten zichzelf en de club direct goed op de kaart door een 100% score te behalen. Alle Judoka’s behaalden een podiumplaats wat coaches Arjan Bolijn en Freek Liekens zeer tevreden stemde.

TeamCoolen_Haps_2015Cas Bolijn en Vigo van den Oetelaar uit Udenhout werden beiden kampioen in hun klasse. Danée Bolijn en Simon van Geffen werden tweede.
Komend weekend staat het internationale Kaizentoernooi in Echt op de agenda. Dit is een weekendtoernooi waar Judoka’s deelnemen aan het toernooi, overnachten en op Tweede Pinksterdag een trainingsdag hebben.
Voor meer informatie en foto’s www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *