Zeer geslaagde middag Jeugdtalentenplein

Udenhout-Talente-04Het was misschien niet de juiste datum om zo’n middag te organiseren, maar gelukkig waren de tien presentaties voldoende om er een zeer geslaagde middag van te maken. Verschillende disciplines werden gepresenteerd, van viool, zang, keyboard tot dans passeerden de revue en vooral ook de reacties vanuit de tjokvolle zaal waren voor de jonge talenten een duidelijke aanbeveling. De presentator wist telkens opnieuw de professionele jury weer te bewegen om goed onderbouwd commentaar te geven zodat ook de talenten hints kregen om hun optreden nog beter uit de verf te laten komen. Het was dan ook zeer verheugend om te constateren dat aan het eind van de middag alle deelnemende kinderen en de jury, maar vooral ook het publiek zeer tevreden was over datgeen wat er die middag voor het voetlicht was gebracht.
Udenhout-Talente-03Wij, als organisatie van het koor Andantino, zijn dan ook zeer tevreden met dit initiatief dat mede door toedoen van de zeer persoonlijke manier van presenteren van Ruud Oerlemans en de waardevolle tips van de jury voor de deelnemers als onvergetelijk kan worden beschouwd.
Talenten hebben de mogelijkheid gekregen om op een groot podium voor een groot publiek hun mogelijkheden te tonen.

Udenhout-Talente-02   Udenhout-Talente-01

Iedereen die aanwezig is geweest was het er over eens. Zij die er niet zijn geweest hebben iets gemist. Dus volgend jaar: “Kom Kijken”

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *