Nederlandse kampioenschappen Jackeroo in Udenhout

Jackeroo_kleinOp zondag 14 juni a.s. vanaf 12.30 uur worden de 6e Nederlandse kampioenschappen Jackeroo gespeeld in Udenhout. Aan de Margriet in de Kuil, in de volksmond bekent als het Waterloopplein, zal de tent ruimte bieden aan maximaal 64 deelnemers die dit jaar wederom in een poulesysteem gaan spelen. De winnaars van de poules gaan daarna via een afval systeem bepalen wie de nieuwe Nederlandse kampioen gaat worden. Omstreeks 17.30 uur zal de finale worden gespeeld en aansluitend zullen de Nederlandse Kampioenen worden gehuldigd.

Ook is er de mogelijkheid om het spel te leren en/of recreatief te komen spelen. Er zijn recreantentafels ingericht en er zullen demo’s gehouden worden waarin we laten zien hoe je het spel met 2, 3, 4 of 6 personen kunt spelen. Mocht u komende zondag niet in de gelegenheid zijn en wilt u toch meer te weten komen over het spel dan kunt u op onze site www.jackeroo.nl een korte omschrijving en een demo film vinden.

U bent van harte welkom in onze tent die vanaf 12.00 uur geopend is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *