Vigo van den Oetelaar pakt brons in Venray

Team Coolen_Vigo_Venray_2015Op zaterdag 30 mei 2015 hebben acht Judoka’s van Team Coolen deelgenomen aan het Judotoernooi in Venray. Venray is het grootste jeugdjudo toernooi van Nederland met 1400 deelnemers uit 37 landen van over de hele wereld. Uit Udenhout namen Cas Bolijn, Vigo van den Oetelaar en Danée Bolijn deel aan dit toernooi. Vigo van den Oetelaar behaalde de derde plek. Zijn clubgenoten Stan van Riel en Linde Snijders werden eveneens derde. Komend weekend staan nog twee toernooien op de agenda als afsluiting van het seizoen. Zaterdag wordt de Judo Cup Brabant afgesloten waarbij de Judoka’s hun prijs krijgen op basis van hun behaalde resultaten verdeeld over het seizoen. Aan deze competitie doen ruim 100 Judoka’s van Team Coolen mee. Zondag staat de Zuid Nederlands Kampioenschappen teams tot 12 jaar op de agenda. Team Coolen heeft drie teams die hier om de prijzen strijden. Voor meer info en foto’s www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *