Bassie & Adriaan bij Latenzo?

latenzo-logoUit een onlangs gehouden enquête bleek dat klanten van latenzo de formule waarderen. De gratis lunch, het instore naaiatelier waarbij klanten op hun vermaakwerk kunnen wachten, de vriendelijkheid en vakkundigheid van onze mensen, elke zondag open, het buitenterras en de uitgebreide collectie werden het meest vernoemd. Maar eerlijk is eerlijk, klanten konden ook een verbeterpunt invullen en het bleek dat een groot deel van de klanten van Latenzo het fijn zou vinden als er wat meer aandacht zou worden gegeven aan de kinderen. Als kinderen zich vermaken kunnen ouders immers lekker rustig shoppen. We hadden dus een uitdaging want we luisteren graag naar onze klanten. Latenzo zou Latenzo niet zijn als het niet “out of the box” zou denken en op dat moment kwamen we op alle Social media, TV en radio tegen dat de auto en Caravan van Bassie & Adriaan te koop stond. Na een uitvoerige inspectie bleek deze combinatie in uitmuntende staat te zijn gereviseerd en veilig genoeg om er kinderen in te laten spelen. We hadden de oplossing dus gevonden en hebben de Auto en Caravan inmiddels bij Latenzo voor de deur staan. Daar blijft hij een week staan om onze klanten een prettige vakantie te wensen. Daarna krijgt de caravan een mooi plaatsje onder onze grote beukenboom, in het zicht van de ouders. De auto slaapt op het parkeerterrein want die hoort er natuurlijk ook bij. Wij hopen dat de kinderen er veel plezier aan zullen beleven en weten natuurlijk ook wel dat de meeste ouders ( tussen 30 en 50) dit misschien nog wel leuker zullen vinden dan de kinderen zelf 🙂

WAT ER OOK GEBEURD, ALTIJD BLIJVEN LACHEN
Bassie en Adriaan Latenzo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *