Clubexamens Judo Team Coolen

Van 10 tot en met 16 juli zijn bij Team Coolen de clubexamens gehouden. De Judoka’s moesten hiervoor een deel vaardigheid en een deel toepassing demonstreren.

DSC_0610 (1)Met de clubexamens is een einde gekomen aan het seizoen. Tijdens de vakantie zijn er nog trainingen volgens het zomerrooster. In september zijn alle trainingen weer volgens het normale rooster. De wedstrijdjudoka’s kunnen dan ook direct weer aan de gang. Op 13 september staat het eerste Judotoernooi al weer op de agenda. Ook na de vakantie zijn de Judotrainingen elke donderdagmiddag bij Feel Good in Udenhout voor kinderen vanaf 5 jaar oud. Jongere kinderen kunnen terecht bij in Oisterwijk of Tilburg Noord.

Team Coolen wenst iedereen een fijne vakantie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *