Udenhoutse BeautySalon 29e beste van Nederland

Schoonheidssalon ZENSITIVE behoort tot de top van Nederland

Zensitive Marielle JacobsSchoonheidssalon Zensitive timmert al aardig aan de weg. Drie jaar geleden opende Marielle Jacobs haar deuren aan de Kreitenmolenstraat 202 in Udenhout en afgelopen mei dit jaar werd zij genomineerd voor beste beautysalon top 100 van Nederland! Afgelopen zaterdag was het zover en werd tijdens een spectaculair feest op de vakbeurs in Utrecht bekent gemaakt dat schoonheidssalon Zensitive de 29ste plaats had bereikt in deze TOP 100 in de categorie salon zonder personeel.

De salon valt op omdat haar specialisatie ligt op het gebied van huidverbetering en huidverzorging en zij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Ze is gedreven en vind het belangrijk haar vakkennis te verbreden. Onlangs startte zij een opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste.
Met deze kennis kan zij haar klanten nog beter van dienst zijn. Ze wil dat haar salon laagdrempelige is en toegankelijk voor jong en oud.
Wil je iets meer weten over salon Zensitive kijk dan op haar website www.schoonheidssalon-zensitive.nl of kom naar de opendag op zaterdag 7 november tussen 13.00- 17.00 uur.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *