Meezingen met Andantino

Andantino meezingavond2Zaterdagavond was ‘t Plein weer eens goed gevuld. Naast de leden van het koor Andantino waren er nog eens ruim 300 andere nachtegaaltjes
te bewonderen. Vol overgave werd er namelijk door deze 300 bezoekers meegezongen met de liedjes die door het koor geselecteerd waren. En laat nou dat meezingen ook precies de bedoeling zijn geweest van deze avond. Een meezingavond als deze wordt al enkele jaren door Andantino georganiseerd. Van alle liedjes die gezongen werden, stonden de teksten op twee grote schermen in de zaal uitgeschreven en kon door het publiek voor de verandering ook nog eens de juiste tekst gezongen worden. Waar het thuis, onder de douche vaak verbasteringen zijn van de werkelijke teksten, kon hier nog eens goed uitgehaald worden.

De nummers die deze avond op het programma stonden waren dan ook stuk voor stuk echte nederlandse of engelstalige meezingers. Enkele
voorbeelden zijn: Medley van de Golden Earring, Iedereen is van de wereld (The scene); I will survive (Hermes House band), Medley met YMCA, Fire, Blame it on the boogie, Go like Elijah (Chi Coltrane), Zing, vecht, huil, bid, lach (Ramses Shaffy), Living next door (Smokie), Abba Andantino meezingavond1medley met o.a. Thank you for the music, De woonboot (Stef Ekkel), Verdomd alleen (Danny de Munck), Waterloo, en ga zo nog maar even door!
Zeker als het liedjes betrof waar het over liefde ging, zag je in het publiek heel duidelijk voor wie iedereen hartstochtelijk aan het zingen was.
Het kan niet anders zijn dan dat deze meezingavond voor iedereen een gezellige geslaagde avond is geweest.
Volgens jaar zal de meezingavond dan ook ongetwijfeld weer op de agenda staan!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *