Wederom een smakelijke editie van Udenhout aan de Kook

Udenhoutaandekook_2015Voor de vijfde keer werd op zaterdag 3 oktober ‘Udenhout aan de Kook’ georganiseerd. En omdat het een eerste jubileum betreft had de organisatie bedacht er een extra gang aan toe te voegen. Waar het de vorige vier edities zo was dat het voorgerecht, het hoofdgerecht
en het nagerecht door de deelnemers gemaakt zou worden, werd het nagerecht in de vorm van een dessert buffet in ‘t Centrum gehouden met alle deelnemers samen. Als extra gang is er voor de deelnemers een tussengerecht bijgekomen.
Een wijziging die bij alle deelnemers ongetwijfeld in de smaak viel. Zeg nou eerlijk, een extra gang toevoegen aan een diner waarvan je zeker weet dat iedereen voor 200% zijn best heeft gedaan om het de gasten, met de gang waar zij voor moesten zorgen, helemaal naar de zin te maken.
De 36 koppels die aan deze editie deelgenomen hebben, genoten zichtbaar van het dessertbuffet en zullen er volgend jaar op 1 oktober
zeker weer bij zijn, wanneer ‘Udenhout aan de Kook’ voor de 6e keer zal plaatsvinden!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *