Kasteelfeest 2016

Begroting.inddDaar op dit moment veel mensen bezig zijn met het ontwikkelen van creatieve activiteiten voor het Kasteelfeest tijdens het pinksterweekend 2015 (14 en 15 mei), even een berichtje over de stand van zaken.
De stuurgroep heeft op dit moment al verschillende suggesties mogen ontvangen en zijn daar heel blij mee. Wel zou het fijn zijn om deze schriftelijk op het volgende email – adres door te geven: secretariaat@kasteeldestrijdhoef.nl  Dit kan nog de hele maand oktober!

Wat betreft de financiering: we hebben behalve bepaalde fondsen ons ook aangemeld bij de Rabobank Hart van Brabant: actie ,,Hart voor uw Club.” We hopen natuurlijk dat heel veel leden van de bank op ons willen stemmen ……

In november zal er weer een bijeenkomst in het kasteel zijn waar alle ideeën besproken worden en ons plan vastere vormen kan aannemen.
Iedereen die nu alsnog deel zou willen nemen kan zich melden op bovenstaand mailadres.
Iedereen , die op 23 juni j.l. of daarna zich bij ons gemeld heeft, krijgt een uitnodiging voor de bijeenkomst van november.

Wij houden verder iedereen uit het dorp op de hoogte via de wegwijzer en hopen natuurlijk dat we veel ondersteuning krijgen van de leden van de Rabobank bij ,,Hart voor uw Club”.

Stem dus op: Stichting Kasteelfeesten – Kasteelfeest 2016.

De Stuurgroep Kasteelfeest 2016

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *