The Booze Band in finale ‘The Clash of the Cover Bands’

In regio Zuid Nederland, The BENELUX Edition 2015’

Yes!!!! We horen bij de negen beste coverbands van Regio Zuid Nederland en staan als publiekswinnaar in de Regio-Finale op zaterdag 17 oktober a.s. in Poppodium 013 in Tilburg. In deze finale spelen de bands om de titel ‘Beste coverband van Zuid Nederland’. Ook zijn er vier tickets te winnen voor de BENELUX Semi-Finals die op 10 januari 2016 zullen plaatsvinden in dé poptempel van Nederland: Paradiso Amsterdam. De nummers 1 en 2 bij de vakjury en de nummers 1 en 2 gekozen door het publiek plaatsen zich direct voor deze Semi-Finals. In de BENELUX Semi-Finals,  strijden alle regionale winnaars om een plaats in de BENELUX Grand Finale waar de hoofdprijzen worden verdeeld. Met in de prijzenpot o.a. een CD-contract met videoclip, distributie en plugging in de gehele Benelux en een tour van 20 optredens gaat het nu écht spannend worden.

Booze-finale 01We hebben jullie steun en aanmoedigingen nu meer dan ooit nodig om het beste uit onszelf te kunnen halen, dus zorg dat jullie erbij zijn op zaterdag 17 oktober!!! Vanaf 18.30 uur start de Regio-Finale in Poppodium 013 in Tilburg!

Naast de strijd om de titel ‘Beste coverband van Zuid Nederland’ en een plek in de BENELUX Semi-Finals te veroveren, gaat ook de strijd om de Individuele Awards van start. De individuele bandleden maken namelijk ook kans op een Award voor Beste Vocalist, Gitarist, Bassist, Toetsenist of Drummer van 2015. Ook de bandleden van de bands die afvallen tijdens de Regio-Finale of Semi-Finals maken, tot de BENELUX Grand Finale, deel uit van deze race. De Individuele Awards worden tijdens deze Grand Finale uitgereikt.

Iedereen die op zaterdag 17 oktober aanwezig is, mag weer een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete band. En dat kan er natuurlijk maar één zijn: The Booze Band!!

Meer informatie over de kaartverkoop vind je op onze Facebook pagina!

See ya in Poppodium 013 in Tilburg!!!!!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *