Zilveren draaginsigne van Brabants Heem voor Kees van den Bersselaar

Kees Bersselaar legpenningTijdens de jaarlijkse vrijwilligersmiddag van het jubilerende Heemcentrum ’t Schoor ontving Kees van de Bersselaar uit handen van Theo Cuijpers, bestuurslid van Brabants Heem, de zilveren draaginsigne met oorkonde voor zijn heemkundige inzet voor Udenhout en Biezenmortel. Kees is van bijzondere waarde voor ’t Schoor. Vijfentwintig jaar geleden was hij een van de medeoprichters, hij was al die jaren verantwoordelijk voor het collectiebeheer, was nauw betrokken bij de uitgave van vele boeken van het schrijversteam en stopt nu bij dit zilveren jubileum van Heemcentrum ’t Schoor als bestuurslid. Mede door zijn enorme kennis en kunde is Heemcentrum ’t Schoor uitgegroeid tot een zeer actieve heemgroep, die niet meer weg te denken is uit de dorpsgemeenschap van Udenhout en Biezenmortel. Gelukkig blijft Kees als vrijwilliger nog verbonden aan zijn Heemcentrum ’t Schoor. Wij feliciteren hem van harte met deze mooie onderscheiding, die meer dan verdiend is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *