Team Coolen domineert op ZNK Judo

Op zondag 11 oktober 2015 werden in Gilze de Zuid Nederlandse Kampioenschappen Judo gehouden. Team Coolen had 42 deelnemers in de klasse tot 8 jaar, tot 10 jaar en tot 12 jaar. Het toernooi is georganiseerd door de Judo Bond Nederland district Zuid. Tijdens het toernooi doen alle beste Judoka’s uit de provincies Noord-Brabant en Zeeland mee. De Judoka’s van Team Coolen behaalden 23 prijzen wat nog niet eerder het geval is geweest. De Judoka’s van Team Coolen uit Udenhout behaalden de volgende resultaten:

TeamCoolen ZNKEerste plaats voor Vigo van den Oetelaar en Danée Bolijn. Tweede plaats voor Cas Bolijn. Simon van Geffen pakte net naast de derde plaats. Hij was de jongste in zijn leeftijdsklasse en mag volgend jaar nog meedoen in de klasse tot 10 jaar.
De intensieve voorbereiding van de Judoka’s bestaande uit speciale wedstrijdtrainingen, op maat gesneden krachttraining en een trainingskamp hebben zijn vruchten zichtbaar afgeworpen.

Team Coolen verzorgd elke donderdag trainingen voor kinderen vanaf 5 jaar bij Sportcentrum Feel Good in Udenhout. Voor meer info en foto’s www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *