Is het plafond van de DorpsQuiz al bereikt…?

DorpsQuiz-finale-2015_01Deze vraag schoot afgelopen zaterdagavond even door de hoofden van de organisatie van de Udenhoutse DorpsQuiz. Het antwoord op deze vraag werd diezelfde avond nog gegeven door de bijna 900 (!) aanwezigen….

Om 20.00 uur gingen de deuren open en al snel liep de zaal van ‘t Plein vol met teams die deelgenomen hebben aan de eerste Udenhoutse DorpsQuiz. Slechts twee teams hadden de hoop op een goede eindklassering al opgegeven en lieten de finaleavond voor wat het was. De overige 58 teams waren er vast van overtuigd dat de laatste punten, die op deze avond verdiend konden worden, wel even naar het eigen team gehaald zouden worden. In speciaal voor deze avond gemaakte kledingstukken, erudieten, verentooien, t-shirts, sjaaltjes, kerstboomlampen, heksenkleding, slipjassen, stropdassen, postbodepakken, hoedjes en alles wat er verder nog te zien was, werd er ook op deze avond weer vol overgave gestreden om de laatste punten. Tegen de klok van 23.00 uur kwamen de Buufkes als winnaars uit de bus.

DorpsQuiz-finale-2015_02De eerste DorpsQuiz zit erop en we kunnen de ‘schade’ gaan opmaken….
Het zal de komende weken niet meevallen om bij de kapper en de slager weer een ander onderwerp te moeten zoeken om over te praten, de Wegwijzer en Udenhout-Centraal.nl worden nog wel van voor tot achter doorgelezen, maar de aanwijzingen zullen de komende maanden wat minder aanwezig zijn. Mensen uit de Zeshoevenstraat die in het ‘verkeerde team’ zaten, zullen de moeilijke vraag voor zichzelf moeten beantwoorden of ze iets moeten gaan ondernemen om volgend jaar in het winnende team van 2015 terecht te komen.
De organisatie moet aan de slag met de vragen. Het boek zal wat dunner moeten om de teams ongeveer zo groot te laten als dit jaar….. kortom , nog genoeg vragen om de komende maanden mee aan de gang te gaan! Die ene vraag die we echter in de kop van dit verslag gesteld hebben, is door de deelnemers afgelopen zaterdag al beantwoord.
De gezelligheid en verbroedering die de gehele avond voelbaar was, zijn voor iedereen al reden genoeg om volgend jaar ook weer mee te doen.
En als het dak er net als afgelopen zaterdag weer vanaf gaat, is er altijd ruimte genoeg!!!

DorpsQuiz-finale-2015_03De DorpsQuiz voor 2016 staat gepland op vrijdag 7 oktober 2016 met de finale op zaterdag 15 oktober 2016.
Wij wensen iedereen weer veel succes met de voorbereidingen op deze tweede Quiz, want die voorbereiding begint eigenlijk nu alweer!!!

De organisatie is erg blij met de mooie en leuke complimenten die ze mochten ontvangen. Mocht je nog wat meer Tips en Tops voor ze hebben, dan zouden ze het heel fijn vinden als jullie daarvoor de enquête gebruiken op de website van de DorpsQuiz (www.dorpsquizudenhout.nl/enquete/).

Bekijk de foto’s van deze avond

en die van de Quiz avond

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *