Team Coolen Open Judo

Op zondag 18 oktober 2015 werd bij Sporthal Stokeind in Moergestel Team Coolen Open Judo georganiseerd. Team Coolen Open is een toernooi voor Judoka’s van 3 jaar tot 18 jaar oud. In totaal deden 262 Judoka’s aan het toernooi mee. Naast de Judoka’s van Team Coolen deden Judoka’s mee van 11 andere clubs uit de regio. De Judoka’s van Team Coolen uit Udenhout behaalden de volgende resultaten:
TeamCoolen_ZNK teams 2015Eerste plaats voor Kai Lemans, Florine van Dooren, Stijn Hoedjes, Simon van Geffen, Thijs van den Broek, Danee Bolijn, Vigo van den Oetelaar en Nienke van den Oetelaar
Tweede plaats voor Siem van Kempen, Kick Brants, Cas Bolijn, Stijn van Gestel en Sjoerd van den Aker.
Derde plaats voor Beau Heessels, Sander Mulders, Jasper Haans, Tim van de Griendt, Daan Schoenmakers, Rien Spijkers, Mitch van den Oetelaar, Jasmijn de Kort, Mischa van Beurden, René van Mook, Teun van de Griendt, Lars  Haans, Siem van Campen, Tijn van Beers.

Komend weekend staat het tweedaagse internationale Klompentoernooi op de agenda. Dit is een toernooi voor ervaren wedstrijdjudoka’s. Van Team Coolen nemen 14 Judoka’s deel aan dit toernooi.
Team Coolen geeft elke donderdag Judotraining bij Sportcentrum Feelgood in Udenhout. Voor meer info en foto’s www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *