The Booze Band naar halve finale Benelux in The Clash of the Cover Bands

BoozeBandDe Rock Coverband The Booze Band, met 2 Udenhoutse bandleden, heeft zich zaterdagavond in poppodium 013 geplaatst voor de BENELUX Semi-Finals in ‘The Clash of the Cover Bands”. Deze Semi-Finals vinden plaats op 10 januari 2016 in poptempel Paradiso in Amsterdam.

In een flink gevuld 013 heeft de Booze Band afgelopen zaterdag met een behoorlijke overmacht de publieksprijs in de wacht gesleept.

De Booze band schaart zich hiermee tussen de top van de coverbands van Nederland. In de BENELUX Semi-Finals strijden alle regionale winnaars om een plaats in de BENELUX Grand Finale waar de hoofdprijzen worden verdeeld. Met in de prijzenpot o.a. een CD-contract met videoclip, distributie en plugging in de gehele Benelux en een tour van 20 optredens gaat het nu écht spannend worden.

Naast de strijd om de titel ‘Beste coverband van Zuid Nederland’ en een plek in de BENELUX Semi-Finals te veroveren, gaat ook de strijd om de Individuele Awards van start. De individuele bandleden maken namelijk ook kans op een Award voor Beste Vocalist, Gitarist, Bassist, Toetsenist of Drummer van 2015. Ook de bandleden van de bands die afvallen tijdens de Regio-Finale of Semi-Finals maken, tot de BENELUX Grand Finale, deel uit van deze race. De Individuele Awards worden tijdens deze Grand Finale uitgereikt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *