Resultaten Team Coolen op toernooi in Breda

Op zondag 1 november kwamen 15 Judoka’s van Team Coolen in actie op de Open Brabantse Kampioenschappen Judo in Breda. Dit is een jeugdtoernooi voor ervaren wedstrijdjudoka’s. Er waren deelnemers uit heel Nederland maar ook uit onder andere België en Engeland. De Judoka’s van Team Coolen uit Udenhout behaalden de volgende resultaten:

Team Coolen_Breda_2015Eerste plaats voor Cas Bolijn. Tweede plaats voor Vigo van den Oetelaar. Derde plaats voor Danée Bolijn.
Komend weekend is een druk wedstrijdweekend. Op zaterdag nemen ruim 100 Judoka’s van Team Coolen deel aan de Judo Cup Brabant. Op dezelfde dag doen negen Judoka’s mee aan de Open Zeeuwse Kampioenschappen in Vlissingen. Op zondag 8 november gaan 28 Judoka’s naar het Instaptoernooi in Liempde.
Team Coolen geeft elke donderdag Judotraining bij Feelgood in Udenhout voor kinderen vanaf 5 jaar. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen starten met Peuterjudo bij Team Coolen in Oisterwijk of Tilburg Noord. Voor meer info en foto’s www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *