Resultaten Team Coolen op Klompentoernooi Judo

 

Op zaterdag 24 oktober en zondag 25 oktober namen 13 Judoka’s van Team Coolen deel aan het tweedaagse internationale Klompentoernooi in St. Oedenrode. Dit is een toernooi voor Judoka’s met veel wedstrijdervaring.

De Judoka’s van Team Coolen uit Udenhout behaalden de volgende resultaten:
Team Coolen_Klompentoernooi_2015_DanéeEerste plaats voor Vigo van den Oetelaar en Danée Bolijn. Simon van Geffen werd tweede. Team Coolen geeft op donderdagmiddag Judotraining voor kinderen vanaf 5 jaar bij Feelgood in Udenhout. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen al terecht bij Team Coolen in Oisterwijk of Tilburg-Noord.

Komend weekend gaan de wedstrijdjudoka’s van Team Coolen met een groep van 18 naar het Judotoernooi in Breda.
Voor meer info en foto’s www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *