Gilde Udenhout zoekt nieuwe leden

GildeASZoals bij vele verenigingen is ook het Gilde Sint Antonius-Sint Sebastiaan Udenhout op zoek naar nieuwe leden. De Gilde hebben mogelijk een oubollig imago maar veel leden zweren bij hun schuttersgilden. Bij het Gilde bruist het van activiteiten. Er wordt bijna wekelijks geschoten met het geweer, kruisboog of er wordt jeu de boules gespeeld op de eigen locatie aan de Schoorstraat. We willen dit in de toekomst mogelijk gaan uitbreiden met luchtbuksschieten voor de jeugd. Ook zijn er enkele tamboers en vendeliers regelmatig actief bij gildedagen of gilde evenementen. Verder staat bij het Gilde gemeenschapszin en broederschap hoog in het vaandel. Het Gilde is sociaal gezien een prachtige vereniging waar iedereen elkaar goed kent en ook lief en leed samen deelt. Als je bij voetbal of tennis gaat kun je daar voetballen of tennissen. Bij ons Gilde kun je wel vier of vijf verschillende sporten beoefenen en ga je ook regelmatig op bezoek bij andere verenigingen.

Ook voor de contributie hoef je het niet te laten, dat is bijzonder laag in verhouding tot een normale sportvereniging. Je hebt ook geen aanschaf kosten van materialen, attributen of kleding. Alles wordt door de vereniging betaald. Ons Gilde is altijd op zoek naar nieuwe leden om de continuïteit van de vereniging te waarborgen. Het Gilde is er voor jong en oud. Iedereen uit een gezin kan aan een of meerdere activiteiten deelnemen. De jongere vendelen, trommen en schieten met de luchtbuks en de ouders kunnen schieten met geweer en/of kruisboog. Niemand hoeft zich bij een Gilde te vervelen. Ook zijn we op zoek naar een standaardruiter die met zijn paard ons Gilde vooraf gaat bij grote Gilde evenementen. Ook dit is weer een bijzondere functie bij ons Gilde. Ben jij iemand die interesse heeft in het Gilde of een van de bovengenoemde disciplines meld je aan. Het Gilde is een sociale, sportieve, uitdagende, historisch, jeugdige vereniging waar iedereen zich thuis zal voelen.

Meld je aan of vraag om informatie via de mail. fransvriens@hotmail.com of bel 0622564190

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *